June 1st

1G6A9687

1G6A9684

Hello June!! Can’t believe it, what happened to May?!

Peony, my favorite flower! I was so happy when I found blooming peonies (a word I can’t pronounce right… it sounds like I say penis… haha) at my renovation house.

Favorit blomman! Jag blev så glad igår när jag hittade blommande pioner i trädgården vid mitt renoveringshus! En pion -one peony. Två pioner -two peonies, ja det lyckas jag aldrig uttala rätt… säger typ penis, haha!!

1G6A9690

From our house. The sun doesn’t come to this place until the afternoon and they normally start blooming after we leave for Sweden… so sad!

Så här ser det ut i trädgården hemma. Solen når inte hit förrens eftermiddagen, och dessa rackare blommar alltid några dagar efter vi åkt hem till Sverige. Så sorgligt!! Jag pratar och hejar på dom varje dag nu!

Time for me to say good night after a busy housewify day! Started the morning with Eddie-Bo’s visitation at Kindergarten (he was so excited!). Then we went to the mall, got some stuff for the kids, plus I had to find something red to wear for Saturday’s bachelorette party, didn’t go so well, panic mood. Lisa, my babysitter came to the mall and took the kids home, and I got some shopping done at least, then pilates, nail and hair appointment :) Sounds so good, but I have to say I felt stressed all day, until now! I’m productive at evenings, so I started to pack up some bags for Sweden. We are leaving Monday!

Midnatt hos mig (God morgon hos er!) så dax att krypa ner i sängen, efter en busy day!! Först var jag med Eddie-Bo på besök på Kindergarten, som han börjar till hösten!! Efter det for vi till mallet för lite shopping till barnen, sen letade jag febrilt efter nåt rött att ha på mig till en möhippa på lördag, gick inte bra alls, panik! Lisa min bästa barnvakt mötte upp mig och tog hem barnen, så lite presenter hanns iaf med. Sen vidare till pilates, nagel och frisörbesök :) Önskar jag hade njutit av allt detta, men kände mig mest stressad, tills nu. Kvällar är min grej alltså. Fick tom några väskor packade, Sverige väntar på Måndag!

Kram//Xx Cissi

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s