New oldie in

1G6A8430

1G6A8414

Min gammelmormors gamla skåp har flyttat in i vårat sovrum, en liten stilkrock kan man väl lugnt säga. Gillar att mixa lite olika stilar ibland. Allra helst skulle jag önska att det va lite mörkare brun ton på det. Den gamla fina stolen fick jag av min älskade 86-åriga mormor häromdagen och den ska få en annan bra plats i huset, en mer modern variant vill jag ha just här. Jag har beställt beiga mörkläggande gardiner plus beiga sammetsgardiner. Har varit liiite för mycket insyn nu med byggare utanför fönstren :) Väntar också på specialbeställda elementskydd i stål eller var det plåt? Kommer bli bra iaf!! Och så lite tavlor och så. Sen så.

My great grandma’s old cabinet has moved into our bedroom. Sometimes I like to mix a piece that doesn’t ‘match’ the rest if you understand what I mean. I wish though it would be a speck darker brown color… The old chair, I got from my grandma that I’m planning to use somewhere else, I want a more modern chair right there! New beige light block out drapes and one layer of beige velvet drapes are ordered. Also already ordered – steel covers for the radiators. 

1G6A8412

Det va lite fler bilder från vårat svenska hem.
Det är lördag morgon och vi har ett späckat schema framför oss. Först väntar Eddie-Bos första hockeyträning för säsongen, jag får lämna han där för jag och Oliver ska vidare till downtown Detroit för att delta i ‘Walk of Apraxia’, han har diagnosen Verbal Dyspraxi, som gör att han har talsvårigheter, vi kämpar på och det går framåt. Efter detta drar vi vidare på poolparty med Eddie-Bos hockeylag, ska bli väldigt kul att träffa alla igen!

That was some more pictures from our Swedish home.
It’s Saturday morning and we are having a busy schedule today. Hockey practice for Eddie-Bo, I’ll drop him off then Oliver and I are going downtown Detroit for the ‘Walk of Apraxia’ (the speech disorder he has). After that a fun pool party with Eddie-Bo’s hockey team, we are looking forward to see our hockey family again! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s