More pics from Sweden

1G6A8399

1G6A8400

1G6A8405

Från älskade köket i Sverige. Tycker denna köpmansdisk (heter det så?) är så himla fin. Jag valde att göra glasrutorna ganska smala, så att man inte ser allt därinne så väl. Väldigt nöjd med det beslutet! Det är det lyxiga med platsbyggt, att man kan styra alla detaljer precis som man vill. Vinkylen ser ni ju, och längst till vänster valde vi att ha ett extra kylskåp för annan dryck. Mycket bra när man ofta har fullt hus och fullt med mat i vanliga kylskåpet!

From the lovely kitchen in Sweden. I really like this piece, whatever we would call it. I choose to do the glass kind of narrow, so you don’t see everything behind the cabinets too much. A decision I’m extra happy with. That’s the beauty of custom made, that you can be in charge of all the details. You can see the wine cooler, and to the left we have an extra fridge for other beverages. It’s really useful since we often have full house and a fridge full of food!

2 thoughts on “More pics from Sweden

  1. Lina September 4, 2018 / 3:38 am

    Drömkök!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s