Back to school

1G6A8570

Mammahjärtat skriker ♥ Hur mycket kan man älska sina barn egentligen?! Hursom, vår finaste Eddie-Bo började idag första klass. Så taggad för att börja skolan igen. Och jag med. Efter en lång sommar är vi alla mer än redo att komma tillbaka till våra rutiner. Samma skola som förra året då han gick i Kindergarten, men med ny lärare och fyra klasser har nu blivit tre. Så lite nytt iaf.

My mom heart ♥ How much can you love your kids?! Today our amazing Eddie-Bo started first grade! He was so excited. And me too. After a long summer vacation we are all ready to come back to routines again. Same school as last year, but with a new teacher and four classes are now three!

1G6A8579

Men hur jobbig kan en mamma va med sin kamera??! Typ så jobbig.

How annoying can a mom be with her camera? So annoying!!

1G6A8585

1G6A8561

Sidenote. Nyklippta buxbom. Jag gillar. Måste ut och klippa ner rosorna. Dom har jag aldrig gillat.

Sidenote. Newly cut boxwood. Me like. It’s time to cut down the roses too. I have never really liked those.

1G6A8562

En vecka till innan skolstart för coolaste Oliver, som har klätt sig alldeles själv. Dessa fotbollskläder, inte mina favvisar :) Och med tatueringar på hela armarna, haha. Det hade Eddie-Bo tyvärr oxå efter ett kul poolparty igår… oh well. Det var därför han fick ta på sig en hoodie imorse när kameran åkte fram, trots värmen.

One more week of summer vacation for coolest Oliver, that dressed himself. I can’t stand all these soccer jerseys :) And with the arms full of tattoos, haha. That was unfortunately the same for Eddie-Bo, that they got at a fun poolparty yesterday. Oh well. That’s why he had to wear a hoodie this morning during camera time :)

1G6A8591

1G6A8603

These two!! Oliver ♥ Lily. They are still going strong!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s