Fall mode

1G6A8639

Temperaturen droppade idag från ca 33C till 22C och jag fick ‘höst feeling’ direkt :) Var tvungen att tända brasan och tända ljus och tog tom fram den fluffiga pälsfilten, styrde om med kuddarna och jag känner att jag är så redo för höst på riktigt. Ska visst dock bli varmt nästa vecka igen…
Jo, jag beställde ett nytt överdrag till soffan innan sommaren och det får gärna komma nu. Kom igen liksom.

When the temperature dropped today I came into fall mode. I turned on the fire and lit candles and I even brought down the faux fur blanket and rearranged some pillows. I’m so ready for fall. But I heard it’s getting warmer again next week though.
Also, I’m still waiting for a new sofa cover, that I ordered before the summer. Come on, I don’t like to wait for things!

1G6A8645

1G6A8652

Bakom soffan har vi ‘Olivers hörn’. Just nu fyllt med klossar, bilar och orimligt många dinosaurier. Här leker han i timmar varje dag. Just idag är det mer undanplockat än vanligt, pga att städbolaget var här. Älskar när dom kommer. Har dom varannan vecka och just den dagen är det banne mig ordning här hemma. Jag plockar ordning på varenda pinal i hela huset och dom städar och gnor, love it!

Behind the sofa is ‘Oliver’s corner. Right now filled with blocks, cars and tons of dinasaurs. He plays here for hours every day. Today it’s more organized than normal, because my cleaning crew was here today. I love when they come, which they do every other week, and that day the house is on point :) I organize and make sure everything is in the right spots and they clean and polish, love it!

1G6A8665

Har haft fullt upp hela dagen och fredagsmyset blev i ishallen i vanlig ordning. Där kommer jag spendera typ hela helgen oxå (förutom Ed Sheeran konsert, wiii can’t wait!!). Imorgon bitti börjar Oliver i mini mites. Förutom Eddie-Bos hockey som är tre-fyra dagar i veckan har vi from med nu också varje lördag och söndagsmorgon med Oliver. Puh. Fast det ska bli riktigt kul!

I’ve had a busy day and the ‘cozy Friday night’, was spent in the ice rink, like many other nights :) That’s also where I’ll spend most time this weekend (except for Ed Sheeran concert,  wiiii can’t wait!!). Tomorrow morning it’s time for Oliver to start playing for the mini mites. So from now on we’ll have Eddie-Bo’s three-four times a week plus every Saturday and Sunday mornings with Oliver. Puh. But so fun!!

HAPPY WEEKEND TO YOU ALL ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s