The Steam Hotel part 2

1G6A8397-2

Tittar igenom lite bilder från i somras och känner att jag måste dela med mig mer från fantastiskt snygga The Steam Hotel i Västerås. Så inspirerande tycker jag.

More pictures from the amazing The Steam Hotel, Västerås Sweden. So inspiring.

1G6A8373-2

Hur fin tavelvägg?! Veckan innan jag åkte hit var jag hemma hos mormor och sa -Har du några tavlor med gamla träramar jag kan få?! Hon gillar när jag kommer plockar saker. Hon är en saksamlare, så det blir ändå inte direkt tomt när jag varit där :) Och jag tycker om att blanda gammalt och nytt. Ska fixa lite så här på väggen i vårat mörkblåa gästrum i Sverige.

That picture wall! The week before I was here I asked my lovely Grandma if she had some old pictures with wood frames I could take. She likes when I come and get stuff. She is a collector and has lots of stuff, so it’s not like a leave her with an empty house :) And I like to mix old and new. I’m thinking of making a wall like this in the dark blue guest room in Sweden.

IMG_4817

Fin utsikt över Mälaren.

View over lake Mälaren.

IMG_4818

IMG_4819

Snyggt badrum. Vill ha en sån duschvägg i mitt nästa badrumsprojekt.

Nice bathroom. Copy paste on that shower wall for my next bathroom project.

IMG_4836

Mina gröna väskor var ju otroligt matchande med hotellets morgonrock och tofflor. Och golvet, så fint!

My green bags couldn’t be more matchy with the hotel’s robe and slippers. And the floor, love it.

IMG_4849

Från fina spa-avdelningen.
Hit kommer jag åka tillbaka med all säkerhet.

Part of the spa. I will definitely come back to this hotel!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s