Relaxing evening

1G6A8812

1G6A8808

1G6A8777

1G6A8817

1G6A8821

Ännu en varm septemberdag här i Birmingham. Hela 25C nu på kvällen, himla skönt men jag längtar efter lite kallare och friskare höstdagar nu. Längtar efter höstkläder. Min favoritårstid när det kommer till just kläder. Hursom så passade jag på att njuta här en stund ikväll medan kidsen och hubby spelade pingis i källaren. Perfekt avslut på en riktigt bra söndag. Först match för både Oliver och Eddie-Bo, sen stannade vi för lunch på Mexx på hemvägen, där vi åt smarrig guacamole och fajitas. Efter det en lugn och skön dag hemma med mest bad och lek. Ok, lite bråk hann grabbarna med också, men annars var det verkligen en härlig dag!

Another warm September day here in Birmingham. About 78F this evening, so nice but I’m looking forward to a bit colder and crispy air now. I’m looking forward to fall clothes, layers, my absolutely favorite time of the year when it comes to clothes. Anyhow, while the kids and hubby played pingpong in the basement I enjoyed some time here by the fire pit. 
A perfect ending of a great Sunday. First games for both Oliver and Eddie-Bo. We stopped for lunch at Mexx on the way back, where we ate yummy guacamole and fajitas. After that we went home for swimming and play. Ok, there were also a few fights between the boys, but otherwise a lovely day!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s