Butternut squash soup

1G6A8881

Hur gott är det inte med soppa nu på hösten! Här kommer recept på denna smarriga och typiska amerikanska ‘Butternut squash soup’ som jag gjorde igår.

I love eating soup in the fall. Here comes a recipe for the Butternut squash soup I cooked yesterday.

1G6A8848

1G6A8855

Har inga exakta mått men, 1 skalad butternutpumpa, 1 lök, 1 äpple, 1 morot, vitlök, ca 8dl grönskaksbuljong, kanel, muskotnöt, salvia, cayenne peppar, svartpeppar, salt och kokosgrädde som jag blandade i på slutet.

I don’t have any exact measurements, but 1 butternut, 1 onion, 1 apple, 1 carrot, garlic, vegetable broth (i used 3/4 of that package), cinnamon, sage, nutmeg, cayenne pepper, blackpeppar, salt, and coconut cream that I added in the very end.

1G6A8859

Jag la allt i min crockpot och körde på hög värme 4h, kan man ju välja vilket program som beroende på tid, så låg värme 6h funkar alltså också. Du kan självklart även koka på låg värme i kastrull. Efter det mixade jag soppan slät och blandade i kokosgrädde.
På toppen några pumpakärnor, cayenne, flingsalt och lite ringlad kokosgrädde för ögats skull, så professionellt ju ;)

I used the crockpot on high 4h. You can use whatever depending on how much time you have. You can also simmer on low heat in a pot on the stove. I mixed the soup smooth in the end and added the coconut cream. On top of the soup -some pumpkin seeds, cayenne, flake salt and I dripped some extra coconut cream for the look. So professional ;)

1G6A8869

Denna CrockPot är ju bara så bra! Perfekt att förbereda på morgonen, i med sladden och sen har du middagen klar efter jobbet. Finns massa bra recept att göra. Har lovat mig själv att använde den mer nu till hösten. Har du nåt favoritrecept?

Gotta love the CrockPot! It’s perfect to prepare in the morning and then after school and work you have the dinner made! I’ve promised myself to use it more now when the fall is here. Please hit me with your favorite recipes!

HAPPY WEEKEND and thanks for checking in here!!!

2 thoughts on “Butternut squash soup

  1. Lina September 21, 2018 / 1:21 pm

    Vegan-wifey 😘

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s