Paper work

1G6A8895

Hej från kontoret! En kopp kaffe, lite skön musik och ett tänt ljus gör ju ändå pappersarbete lite roligare. Just pappersarbete tillhör nog mitt tråkigaste ‘att måste göra’. Har iaf blivit så mycket bättre på det genom åren. Nu går jag igenom posten varje dag och har olika plaster för olika papper, förr byggde jag på hög… men insåg att det va trist när man i missade inbjudningar och annat viktigt som räkningar och så ;)

Hello from the office! A cup of coffee, some music, and a candle make paperwork a little bit more fun. Of all ‘must do’s’ at home I think paperwork is the most boring thing. But I have to say I’ve learned thru the years. Now I go thru the mail every day, and sort up in different piles, better than building one crazy big pile that I used too. I realized it was no fun to miss invitations and other important stuff  like bills ;)  

1G6A8919

Och för att inte tala om tiden när jag var nitton år och startade eget företag (när jag jobbade som frisör). Då kom jag hem till mamma med en hel månads kvitton och sedlar i en Ica-påse som jag tömde på köksbordet, haha. Kommer oxå ihåg att jag en dag tappade en hel dagskassa och kvitton. Man lär av sina misstag, så den dagen slutade jag att stoppa dagskassan i bakfickan. Ja ni hör!!

And oh my… when I was nineteen and started my own company (when I worked as a hairstylist). I remember I came home to mom with a month of cash and receipts in a grocery bag and turned it upside down on the kitchen table. She almost died that day. I also once lost cash and receipts, that I had put in my pocket when I left work. You learn by your mistakes, so after that I always put the money in a bag like everyone else!!

1G6A8898

1G6A8912

Men vad gör man med gamla papper och dokument, från alla husprojekt och husförsäljningar tex? Hur länge måste sånt sparas?! Jag tillhör dom som inte vill spara på nåt… men har fortfarande en massa som ligger i olika lådor och pärmar i bokhyllan här på kontoret. Ska försöka ta reda på det idag.

But what do you do with old documents, from all our house projects and house sales etc. Do you have to save all that?! And for how long?! I belong to the people that don’t want to save anything, but I do have tons of documents in diffrent boxes and binders in the bookshelves here at my office room. It’s time to figure that out today.

Kram//Xx Cissi

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s