New lovely coat

1G6A8983 2.jpg

Här står jag alldeles avslappnat, hehe, trött men med en skön känsla i kroppen efter akupunktur, kopping och naprapatbesök. Behandlingar som jag gillar och får gjort hos Gray Chiropractic & Wellness Center. Jag försöker att ta hand om min kropp och känsliga rygg, och förutom behandlingar är jag helt frälst på pilates på reformers. Planerar att göra comeback på spinning-cykeln också!

Detta blev ju ett sidospår. Ville egentligen bara visa min nya härliga kappa från Anine Bing. Blev helt kär i den när jag såg den på hennes instagram, och insåg att en kamelfärgad kappa saknades i min garderob. Har en liknade oversize-kappa i marinblå som jag använt sååå mycket senaste åren.

Here I am casually hanging on my porch, hehe, feeling good but tired after a treatment of acupuncture, cupping and adjustment. Treatments that I really like, and I go to Gray Chiropractic & Wellness Center. I’m trying to take care of my body and sensitive back, and except for treatments I’m really into pilates on reformers. I’m also planning to make a comeback on the cycle classes.

That turned into a side note. I just wanted to show you my new coat from Anine Bing. Totally fell in love when I saw it on her instagram, and I realized that a camel coat was missing in my closet :) I have a similar oversize navy blue coat that I’ve used sooo much during the last years.

Kram//Xx Cissi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s