Friday evening

 

Det är fredagkväll här i huset och jag sippar på ett glas rödvin och fixar med blommorna. Ska nog peta i några hortensior från trädgården oxå. Utanför bilden är det mest kaos. Inte ofta jag har det så omkring mig, men det händer så klart :)
Startade dagen med en liten utflykt till ‘Stage Nature Center’ med Olivers klass. Perfekt höstdag att strosa runt i en skog och leta djur. Sen gick dagen i ett och planen var att laga tacos men energin tog slut när jag kom hem från affären, så åkte och hämtade mat istället :) Det får bli tacos imorrn istället helt enkelt.
Skål och trevlig helg!

It’s Friday evening and I’m sipping on a glass of red wine and arranging some flowers. I’m planning to add some hydrangeas from the garden as well. Outside the picture it’s more or less chaos. Not often I have a messy house, but it happens believe me!
I started the day with a field trip to ‘Stage Nature Center’ with Oliver’s class. A perfect fall day to spend outside in a forest looking for animals. After that it was a busy day and my plan to make tacos changed to take out instead. I totally hit the wall when I came home from the grocery store. So the tacos have to wait till tomorrow instead.

Cheers and have a great weekend! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s