Extraordinary Sunday

1G6A9046

1G6A9015

Peppen är total här denna Söndag. Ikväll byts myskittet ut mot, ja vet inte vad än, men nån härlig outfit iaf. För ikväll ska vi se MAROON 5 (igen!)!!! Och jag är ett STORT fan av dom. Så konsert och middag innan med en massa härliga vänner kan ju bara bli fantastiskt!! I högtalarna spelas nu bara Maroon 5 låtar, och jag typ skriker med och dansar runt medan mannen min skakar på huvudet, hehe. Tog bara en lite paus för att berätta om världens bästa söndag för er!

Bilderna är från vårat matrum. Istället för lampa kör jag en blandning på olika ljus här. Mysigt, och ljus kan man ju inte få för mycket av denna årstid. Ha d, jag ska sjunga vidare nu!

I’m so pumped up to the max today. Tonight I’ll swith my cozy sweat pants to, yep I don’t know what yet, but some nice outfit! Because Maroon 5 is in town tonight, and I’m a BIG fan! So concert and a fab dinner with lovely friends can’t go wrong. I’m at the moment dancing around and singing way to loud to all their songs, while my hubby shakes his head, hehe. I just took a short break to tell you about the best Sunday!

The pictures are from our dining room. A mix of different candles gives a cozy feeling. And you can’t get too many candles this time of the year. Ok, have a great day I need to get back to my singing again!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s