Hello Sweden

Hej från Sverige! Det blev en sista minuten resa bokad. Eller egentligen har planen alltid varit att åka hem nån gång i oktober, men min planering är inte alltid på topp ska ni veta. Och vart tog september vägen egentligen??

Hello from Sweden! A last minute trip, even tho my plan was always to go home sometime in October. But I have to admit my planning is not always on point. Plus, where did September go??

Så här såg det ut sent igår kväll när väskorna var packade och klara. Efter detta blev det puss- och kramkalas med älskade familjen. Tycker inte om att vara borta från barnen, men vet att dom kommer ha det toppen ändå. Jag hade en märklig känsla av att nåt fattades under hela resan. Att resa helt själv, med endast en väska plus handbagage är ju ändå ovanligt för mig. Resan gick iaf hur smidigt som helst. Jag reste ut 23.00 så det var nästan tomt på flygplatsen. En NyQuil Zzz på det och 7h senare vaknade jag upp i Amsterdam :)

Nu ser jag fram emot sex intensiva dagar här i Sverige. Ni får hänga med här på bloggen!

The pictures are from last night when I was all packed up and ready to go. After that I had to kiss and hug my lovely family. I don’t like leaving the kids, but I know they are in good hands and will have a great time without me. But I had a weird feeling that something was missing during the whole trip. To travel all by myself, with only one bag and hand luggage are very unusual for me. The trip went great, I had a red eye and the airport was almost empty. I took a NyQuil Zzz and 7h later I woke up in Amsterdam :)

Now I’m looking forward to six intense and fun days in Sweden. I will keep you updated here on the blog!

Kram//Xx Cissi

One thought on “Hello Sweden

  1. superherochic88 October 7, 2018 / 3:19 pm

    I’m glad you had a nice flight. I hope your trip is good. Lol can I mention I am envious of your lovely closet. Btw, I love your design sense. Maybe you could do a guest blog for me on your process for home decor/design. No pressure. Just an idea. My blog is thestronghomemaker.com.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s