Happy weekend

1G6A9308
Kitchen from Falerumkök

Jag kör vidare på bilder från Brokinds-huset i Sverige. Blir helt varm i kroppen varje gång jag kommer in i detta kök. Rummet är 70 kvm, men tycker ändå med alla material, färgval och öppen spis att det blivit en varm och harmonisk miljö.

Det är fredag och jag sitter i skrivande stund i mitt stökiga amerikanska kök. Blir ju så ibland, men jag gillar det inte :) Ska ta tag i det alldeles strax innan jag och Oliver ska gå och heja på Eddie-Bo som ska springa ett lopp, ‘Fun Run’, med sin skola. Sen är det fullt upp med barnens aktiviter hela helgen i vanlig ordning. Så mysigt att va hemma hos dom igen!

Trevlig helg på er!

I keep posting pictures from our Swedish home. Every time I enter this kitchen I feel so good. The room is about 760 sq ft, but I think with the mix of materials, color scheme and the chimney, that it makes it warm and cozy.

It’s Friday and I’m at the moment sitting in my messy American kitchen. Yes, that totally happens, but I don’t like it ;) But it’s time to clean up before Oliver and I will go and cheer for Eddie-Bo – ‘Fun Run’ in school coming up. The weekend is filled with the kiddos activities as usual. It’s so nice being home with them again!

Happy weekend!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s