Copy paste

1G6A9296.jpg

1G6A8074

1G6A8080

Denna bänk i vardagsrummet är en favorit. Den är inte riktigt färdigpiffad än, vill fylla på med härliga böcker och en snygg bordslampa står på önskelistan. Hursom – Copy paste på den till det nya huset.

Hej Måndag! Denna helg gick så fort. Vi var knappt hemma förutom i lördagskväll, då Jana och Marc med kiddos kom över för middag! Från och med fredagskväll, hade vi tre hockeyträningar, två hockeymatcher och två flag football games! Galet, men jag gillar’t och barnen med. Helgens höjdpunkt var Eddie-Bos hat trick och vinst i sin första seriematchen, woohoo! Go Blades!

This bench is a favorite. I’m planning to add more books and a nice table light is on my wish list. Anyhow – Copy paste on the bench for the new house.

Hello Monday! The weekend went by so fast. We were almost not at home at all except for Saturday night, when Jana and Marc with kiddos came over for dinner. Between Friday-Sunday we had three hockey practices, two hockey games plus two flag fotball games. Crazy, but we all enjoy it. Highlight of the weekend was Eddie-Bo’s win and hat trick in their first regular season game, woohoo! Go Blades!

2 thoughts on “Copy paste

 1. Lina October 19, 2018 / 7:26 am

  Nej men det är så fint. Älskar att hela fönsterkarmen är svart!

  Like

  • franzenresidence October 20, 2018 / 8:19 am

   Eller hur, älsk på fönsterna!! Tack! Och snart har du oxå magiska fönster 💋

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s