Base board thoughts


Hur snyggt ↑  Tycker verkligen om färg på listverk, men tror ändå jag kommer köra på vitt i nya huset i Sverige. Är lite rädd att det ska kännas för mörkt. Ja det beslutet kan vänta tills våren. Men elkillen måste ha alla mått på listverken nu, så han kan börja installera alla eluttag. Allt hänger ihop kan man säga!

How amazing ↑ I really like some color on the base boards, but I think I will choose white for all trim in the new house in Sweden. I’m afraid it will look too dark otherwise. Well, that decision can wait till spring! But the electrician needs to know all base board and trim sizes right now so he knows where to install all outlets and light switches. Everything goes hand in hand!

 

Däremot har jag bestämt att göra riktigt höga golvlister med denna ‘fusk’-variant. Först kommer vi använda en golvlist på 95mm och sen en tunn list över som alltså målas in som nedan. Jag velar om den första listen ska va slät eller mer allmoge. Gillar båda!

But I do know that I want high base boards. And I will use the ‘fake’ technique you see in the picture above. So smart! 

Pictures from Pinterest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s