Halloween coming up

1G6A9334

Färska bilder från vårat Amerikanska ‘spooky’ vardagsrum! Barnen har nu nedräkning till Halloween, som alltid firas 31 oktober i Usa. Dom började dekorera redan när jag var i Sverige gullisarna. Inne har jag flyttat runt liiite på grejorna, men ute har jag inte ändrat nåt iaf ;)

Fresh pictures from our American ‘spooky’ living room! The countdown for Halloween has begin for sure. The boys started to decorate when I was in Sweden, too cute. I’ve just moved around some things inside, but I’ve not touched any of the outdoor decoration ;)

1G6A9324

1G6A9329

När man ser magasinen på denna bild, kan man ju tro att vi bygger Willa Nordic (fick dessa kataloger av uncle Mats i somras som jobbar där. Så himla fina hus!!) Men så är inte fallet, vi bygger Lågenergihus!

By the look of the magazines you would think we build a Willa Nordic house in sweden (i got those magazines from uncle Mats, that works for that company. Amazing houses!) But we are building a ‘Lågenergihus’ – means ‘Low energy house’ 

1G6A9322

1G6A9343

1G6A9348

1G6A9351

Har ni dekorerat nåt än, eller hoppar ni över denna dag? Det är hög tid att skaffa Halloween kostymer! Eddie-Bo vill va clown i år och Oliver vill va precis allt. Han har ca tjugo olika karaktärer han velar mellan!

Hörrni, trevlig helg på er!

Did you decorate already? It’s also about time to get Halloween costumes. Eddie-Bo wants to be a clown and Oliver wants to be everything. I think he has about twenty options in his head!

I wish you a great weekend!! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s