The weekend

1G6A9355

♥♥

1G6A9362

Hej på er. Helgen gick som vanlig fort och jag tog mig ingen tid till bloggen. Ägnade några timmar åt förrådsrensning istället :) Resten av tiden spenderades med barnen, bästa. Eddie-Bo och jag hade egentid fredag-lördag, medan Oliver ‘levde life’ med en massa hundar hemma hos vår barnvakt Lisa. Annars var det som vanligt en massa sport på agendan. Lek med kompisar och ett kalas hanns också med. Helgen avslutades med filmkväll i våran säng, så mysigt! Vi såg Home och tyckte den var bra – spännande med aliens och om vänskap och fin musik dessutom.

Det är måndag och jag ska fortsätta planera för det nya huset. Har fastnat lite i badrummen, men ska försöka att bestämma mig idag. Mer om det en annan dag!
Hoppas ni får en härlig vecka.

Hello. The weekend went by fast and I didn’t check in here at all. I spent a few hours sorting out one storage room. The rest of the time I spent with my boys. Eddie-Bo and I got some time for ourself, while Oliver was living life with dogs at babysitter Lisa’s house Friday till Saturday. As usual we had lots of sports on the schedule, also a playdate and a birthday party. We ended the weekend with movie night in our bed, cozy! ‘Home’ was the movie, and we liked it – about aliens and friendship, and with good music. 

It’s Monday and I’m back to the house planning. I’m a little bit stuck on the bathrooms but hopefully I’ll figure that out today. 

I wish you a good week.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s