Charity day with Humble Design

Screen Shot 2018-10-27 at 8.40.20 PM

I took a screenshot from their website, for more info or if you want to make a donation click here.
I’m so impressed by Humble Design!! They have helped over 1000 families since the start 2009. They are doing about three homes a week. Amazing!! They also just filmed a reality show over the summer called ‘Welcome Home’. Airs on Sunday’s at 10am on TheCW. I need to start watching that show!

Jag tog en screenshot från deras hemsida, vill du läsa mer eller vill donera klicka här.
Jag försöker översätta -‘Vi är Humble design, en ideell förening som hjälper familjer som varit hemlösa och som kommer från härbärgen och som nu har ett hem, med möbler och inredningsservice. Vi förvandlar deras tomma hem till värdiga, rena och ombonade hem. Vi bygger inte bara upp ett hem, utan bygger också upp hopp.’

Jag är så himla imponerad av Humble Design!! Dom har sedan starten 2009 hjälpt över 1000 familjer. Dom gör vanligtvis tre hus per vecka. Helt otroligt! Dom har också precis filmat en reality show som heter ‘Welcome Home’, som visas söndagar kl 10 på TheWC. Det måste jag börja se!


Det var här, på en av Detroits ruffa gator, jag och några till från Lady Wings hjälpte Humble Design. Som jag berättade igår, gjorde vi fint till en pappa och hans 6-åriga dotter. Mamman gick bort i cancer för tre år sedan, och dom sista sex månaderna har dom bott på ett härbärge. Ni kan tänka er att se lyckan i deras ansikten när dom kom hem. Innan vi dök upp, hade dom endast två luftmadrasser och lite kläder…

On a rough street in Detroit. So this is where part of the Lady Wings helped Humble Design, to furnish a home for a dad and his six year old daughter yesterday. The mom passed away from cancer three years ago. And the last six month they have stayed in a shelter. To see their happy faces when they came home and opened the door, that’s an incredible feeling! Before we showed up they only had two air mattresses and some clothes…

Devon ,Christy och jag tog hand om Rohavens rum. Jag hade svårt att lämna när vi var klara och valde att stanna en stund för att leka med denna glada lilla söta tjej. Devon gjorde en intervju sen kom hon och lekte en stund också. Jag gav också bort mina matchbiljetter till Redwings-matchen som gick på kvällen. Hoppas det gav ännu lite extra glädje till deras mycket speciella dag!

Devon, Christy and I took care of Rohaven’s room. I had a hard time leaving when we were done and I ended up staying for a bit to play with this cute little excited girl. Devon did an interview and then she came to join us. I also ended up giving away my tickets for the Redwings game that night. So I hope that added some extra joy to their very special day!


Thank you Robert and Rohaven for letting me be part of this and I wish you all the best in your new home and a brighter future ♥

If you click here you’ll see a post about from when we helped another family!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s