Details and new movies

1G6A9561 copy

På Franzen Residence Hotel får man alltid färska blommor på rummet :) Tycker det är så roligt att göra fint i gästrummen när vi får besök.

Det är fredag och ikväll blir det fredagsmys med bio och middag ute. Ska faktiskt se A star is Born igen! Med nytt gäng dock. Idag är det annars filmpremiär för Bohemian Rhapsody, som handlar om Queen och Fred Mercury, och Boy Erased med bla Nicole Kidman, som handlar om en prästpojke som sätts i terapi för att han är gay. Baserat på en verklig historia dessutom. Ja, dom vill jag se en annan dag! Extra mysigt med bio på hösten!

Always fresh flowers at Franzen Residence Hotel :) I always like to make it nice for our guests.

It’s Friday and I’m planning to go to the movies and eat out tonight. I’m actually gonna see A star is Born again. With new company tho. Other movies that came out today are ‘Bohemian Rhapsody’, a celebration to Queen and Freddy Mercury, and ‘Boy Erased’ with Nicole Kidman, about a priest’s son who’s put in therapy because he’s gay. Based on a true story. I will save those movies for another day. So cozy to go to the movies in the fall!

HAPPY WEEKEND!!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s