Monstera leaf and guests

1G6A9572

Största bladet ever! Jag älskar dessa gröna monsterablad av flera anledningar – snygga, håller superlänge (med lite kärlek, nya snitt och nytt vatten emellanåt håller dom sig fina i månader) och billiga. Jag betalde $10/blad på Plum Market. Annat plus – Det har regnat hela dagen idag, så jag använde bladet som paraply när jag lämnade affären. Fiffigt.

Biggest leaf ever?! I love these green monstera leafs for many reasons – They look good, last a very long time (Just make a fresh cut once in awhile and change the water and it will last for months), good price, $10 at Plum Market. Another plus, it was raining today so I used the leaf as an umbrella between the market and the car :)

1G6A9573

Här är ingången till våran Master suite.

Entrance to our Master Suite.

1G6A9576

Nu har vi gäster i huset. Min extrapappa Lage och hans nya tjej är här och hälsar på. Himla trevligt. Jag välkomnade dom med god middag (lagade halibut i ugn med, champinjoner, purjolök, tomater, grädde, lite vitt vin, buljong och kryddor så klart och serverade med ris) Förutom middag hade jag bokat in vår massör. Så lyxigt att få massage hemma på kvällen. Bra kväll, förutom att kidsen vägrade somna då. Ja ja!

We have visitors in the house. My stepdad and his new girlfriend arrived tonight. Super nice. I welcomed them with a yummy dinner. I cooked halibut in the owen, with mushrooms, leek, tomatoes, whipping cream, some white wine, bullion and seasonings of course, and served with rice. I had also booked our massage therapist. So awesome to get in home massage in the evening. A great night except for the kids that had a hard time falling asleep. Oh well! 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s