Kitchen info and Good Byes

1G6A9719

Fick en fråga om vårat matbord och stolar. Dessa möbler har hängt med länge. Hade tom ett exakt likadant bord i vårat hus i Novi, fast storleken mindre. Här kommer lite info, tror det mesta fortfarande finns i sortimentet:

Bord och matta//Crate and Barrel   Stolarna//Ethan Allan   Lampan (som jag målat svart) och Stora utekrukan -Restoration Hardware

Someone emailed me and asked about our kitchen table and chairs. I’ve had them for a long time and I still like them. I even had the exact same table in our house in Novi, but the smaller size. Here comes some info and I think most of the items are still available:

Table and rug//Crate and Barrel   Chairs//Ethan Allan  Light (that I’ve painted black) and Outdoor planter//Restoration Hardware 

1G6A9711

Bredvid köksön har jag ett litet bord och två stolar från Ikea. Här ritas och pysslas det mest och äts ibland så klart. Gillar att det bländar in i den svarta köksön.

Next to the the kitchen island I have a small kids table with two chairs from Ikea. A perfect spot for coloring, crafts and aslo for eating. I like that it blends in to the black kitchen island.

1G6A9706

Nu har jag precis sagt hej då till min extrapappa Lage och hans tjej Regina. Himla mysigt att ha haft dom här i en vecka. Vi avslutade med en Cissis Detroit Tour, alltid kul att visa runt in the hoods. Bästa Lage har funnits i mitt liv sen jag var nio och han är pappa till min lillebror Victor. Mamma och han splittrade upp för fem år sen för er som undrar hur allt hänger ihop :) Vi kör lite Tomten är far till alla barnen i vår familj, haha!

I just said good bye to my stepdad and his girlfriend Regina. It’s been really nice to have them here for a week. We ended with a ‘Cissi’s Detroit Tour’. ‘Best Lage’ has been in my life since I was nine, and he’s the dad to my younger brother Victor. My mom and Lage split up five years ago. That’s some family info if you wondered how everything is connected :) 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s