Spa mode

1G6A9835

1G6A9821

1G6A9808

1G6A9856

1G6A9868

Idag har jag verkligen tagit hand om mig själv. Först bokade jag en massage, ingen avslappnande direkt, utan en riktig hård och djup massage, men det var vad jag behövde. Fick tom andas som om jag födde barn, hehe. Men det hjälpte verkligen och ryggen känns bättre nu. Efter det fixade jag naglarna och fötterna. När jag kom hem bestämde jag mig för att stanna ‘in the spa mode’, så jag tände ljus, satte på soundtracket av A Star Is Born (går på repeat här, får inte nog!!), skrubbade kroppen och hoppade i badet. Så härligt!!
Är du bra på att ta hand om dig själv? Jag tar ju massage ofta, men det är ett måste för att jag ska må bra. Och tränar så klart. Naglarna gör jag ca var tredje vecka, men annars är jag lite dålig på att ta behandlingar. Ska nog ta och boka in en ansiktsbehandling, känner mig lite höstgrå i ansiktet!

Today I really treated myself. First I took a massage, not a relaxing one, but a really good deep tissue massage, just what I needed. I even had to breath like I was giving birth, hehe. But my back feels better now! After that I did a pedicure and manicure. When I came home I decided to stay in the spa mode, so I lit some candles and put on the soundtrack of A Star Is Born (can’t get enough of that album). I body scrubbed and ended with a bath. That was all pretty NICE and I feel recharged.
Are you good of taking care of yourself? I take massage often, need that for my back. And I work out of course. I aslo do my nails every third week. Otherwise I’m pretty lazy when it comes to treatments. Note to self – book a facial, I feel grey and not so glowy at the moment! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s