Cold tub

1G6A9883

1G6A9882

Ja här är våran ‘cold tub’ som jag pratade om igår. Snygg va?! Så när den används fylls den med kallt vatten och en massa is. Från början stod den stora ismaskinen här mittemot, men den var så högljudd så den fick flytta ut i garaget. När Johan spelade hockey använde han bastun och denna cold tub ofta på hans lediga dagar för återhämtning.

Oh my, idag har jag varit riktigt trött och seg och gjort absolut ingenting. Det tillhör inte vanligheterna direkt. Men vi hade himla kul igår kväll så det får va värt det helt enkelt. Ikväll blir det Netflix och sängen tidigt!

Here is the cold tub I was talking about yesterday. Cool huh?! So when we use it we fill it up with cold water and add lots of ice. From the beginning we had the big ice maker in here. but it was so loud, so it’s now in the garage. When Johan used to play hockey he used the sauna and cold tub on his days off for recovering.

Oh my,  today I’ve been so tired and lazy and been doing literally nothing. That’s normally not like me. But we had so much fun last night so I guess it’s worth it :) Soon – Early bedtime and Netflix!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s