Nutcracker at The Whitney

1G6A9959

1G6A9971

1G6A9969

1G6A9980

En glad jag! I väntan på mannen min fick babysitter Lisa ta några bilder. Så här såg jag alltså ut igår kväll när vi åkte ner till Detroit för att se The Nutcracker på restaurangen The Whitney. Det är ett vackert gammalt  hus från 1894, då familjen Whitney som var Detroits rikaste familj på den tiden, flyttade in. Kan rekommendera att boka bord inklusive guided tour, då man får höra historier om huset och dess spöken! Vi mötte inga spöken igår, men en fin middag och ballett-show blev det. Himla häftig ‘set up’ måste jag säga. Vi var bara ca 30 gäster, och showen utspelade sig i fyra olika rum, så vi fick flytta med och gå upp upp och ner mellan våningarna. Den mest kulturella dagen på länge!

Happy me! While waiting for my hubby to get ready babysitter Lisa took some photos. This is how I looked last night when we went downtown to Detroit  for The Nutcracker The Whitney. That old house is from 1894, when the family Whitney moved in, they were at that time Detroit’s wealthiest family. I recommend to booking a table including the guided tour, where they tell you all about the house’s history and about the ghosts who live there. I didn’t meet any ghosts last night, but we had a great dinner and ballet show. It was a really cool set up. We were only about 30 guests, and the show was in four different rooms, so we got to move around and up and down the stairs. My most cultural day in a long time!


Några få bilder med telefonen hanns med. Trafiken var inte så kul på vägen ner, så vi var tvungna att sitta till bords direkt när vi kom, och efter showen satt Henrik och en jetlaggad Emma och väntade i bilen som två pensionärer och ville hem, medan vi tog kort med några dansare, haha sorry. Fin och annorlunda kväll, som Evelina styrde upp (tack för det och grattis idag på din dag!) och vi va också himla glada att vi lurade med våra män på detta!

A few photos from my phone. The traffic was really bad on the way down, so we had to sit down for our dinner as soon as we got there. And after the show Henrik and a jet lagged Emma were waiting  in the car like an old retired couple and wanted to go home, while we took some photos with the dancers, haha, sorry! A beautiful and different evening planned by Evelina (thank you for that and also happy birthday!). We were also happy we got our husbands to come with us for this event!

 


Bilden på The Whitney har jag snott från nätet, ville visa hur det ser ut! Dom har kört fem shower och denna var den sista. Kommer igen nästa år fick jag veta!

The picture of The Whitney is taken from the internet, I just wanted to show you how it looks like! They have had five shows and let night was the final one. But they will be back net year!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s