Mini tree

1G6A0026

Piffar vidare här i stora huset. Är nog just därför jag börjar tidigt, tar lite i taget och njuter av det! Njuter av mer ljus den varma känslan den ger nu när mörka november är här. Och ja det är mörkare här i Michigan oxå under vintern, men inte i närheten som i Sverige. Kämpa på ni där hemma som deppar ihop i mörkret!

I slowly keep adding some Xmas decor in our big house. That’s why I start pretty early because it takes time and I’m enjoying every step of it. Enjoying the cozy feeling it gets with more lights, candles and light strings. Wellneeded in the darker time of the year, and yes it’s darker here in Michigan too but not as bad as in Sweden. Scandinavian peeps- hang in there!

1G6A0062

Har som vanligt låtit minigranar flyttat in. En i köket och en här i hörnet i vardagsrummet, som sen får flytta till matrummet när julgranen kommer på plast. Men detta är också ett perfekt alternativ till dig som inte vill ha nån stor gran. Det går ju hänga i lite fina kulor också om man vill.

Like every year a mini tree has moved in. Or two actually, one here in the living room and one in the kitchen. Once the big Xmas tree comes I’ll move this one to our dining room. This is also a great alternative if you don’t want a big Xmas tree. You can also add some ornaments of course.

1G6A0058

1G6A0047

1G6A0067

Detaljer! Gillar denna platsbyggda hyllan så mycket.

Details! I really like this custom made ledge. 

1G6A0054

Så mysigt denna tid på året tycker jag!!
Lov-veckan går fort och förutom Thanksgiving har vi har fyllt den med en massa hockey som vanligt, pyssel här hemma, vänner över och lite rensning i förråd! Och nu ska jag ta barnen till kvällens Red Wings match.

Cozy time of the year!!
The days are going fast. We have filled the days with Thanksgiving of course, lots of hockey, been home a lot, been having friends over, and we have also been cleaning out one storage. And now it’s time to bring the kiddos to the Red Wings game.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s