Holiday lights are finally up

1G6A0073

Klockan är nu 22.30 och jag har precis blivit klar (nästan helt klar iaf) med utebelysningen. Åh äntligen!! Hade egentligen tänkt kolla på nån julfilm direkt när barnen somnat strax efter åtta, då Johan säger att det ska snöa inatt. Då jäklar blev det fart på mig, för finns det nåt finare med snö och julbelysning… och jag har ju redan varit avis på alla grannar som har sin belysning uppe för länge sen! Btw jag borde kanske ta med kameran på en promenad och foto i mitt neighborhood, så ni får en dos American Christmas. Vad säger ni om det?

Good evening, it’s 10.30pm and I just finished the outdoor lights (or I’m almost done at least) Finally!! My plan was to watch a Xmas movie right after the kids fell asleep, when Johan told me it’s suppose to snow tonight. Then I ran outside to get all the lights up, I mean gotta love the combo of snow and holiday lights!! Plus I’ve been so jealous of all neighbor’s beautiful lights for a long time now! I should maybe take a walk and take some pictures of the neighborhood. I just wrote in Swedish – to show them some real American Christmas! 

1G6A0076

Känner mig så nöjd nu när det är klart, men man kan ju fan bli tokig på såna här slingor. Fattar inte hur det kan trassla så mycket och att en massa lampor alltid är trasiga, vem tar sönder och trasslar ihop dom i lådorna liksom??!! Men här kommer ett genialiskt tips enligt mig. Jag tryckte in dom trassligaste och halvtrasiga slingorna  i dessa lyktor. Smart va?!

I’m so happy now when I’m done, but oh my these string lights can drive my freaking crazy. I don’t understand how tangled they can get inside a box and how many lights are dead. But here comes a genius tips, I think, I took the worst ones and put them inside these hurricanes. Smart, huh?!

1G6A0086

Ok, snow you can come now!

Kram//Xx Cissi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s