Happy Advent 2nd

1G6A0502

Hej vår julgran 2018. Jag fick en chock när den kom i fredags, så satans stor. Jag har trimmat den rejält nertill, den var alldeles för vid… oh well. Fin är den iaf!!
Ja men vet ni hur varmt och ganska jobbigt detta var att få upp alla tusen ljusslingor, ok sex slingor men ändå?! Tröjan åkte av helt enkelt. Mannen min kom in till detta och sa detta måste fångas på bild :) Till hjälp i min högra hand har jag Mikael Samuelssons gamla hockeyklubba, haha. Det slog mig när jag stod där, att just den klubban av alla klubbor vi har, har använts vid granpyntning förr!

Hello Xmas tree 2018. I was in shock when it first got delivered, sooo big. I had to trim it a lot because it was way too wide in the bottom… oh well. But it’s a beautiful tree!
Do you know how warm I was and how hard it was to get all the millions string lights up, ok six of them. I had to take off the sweater. Hubby came in to this and said I need to take a picture of this, haha :) In my right hand I have Mikael Samulesson’s old hockeystick. And when I stood there it hit my that of all the sticks we have, I’ve used this one before for this purpose!
1G6A0481

Oliver och jag har bakat pepparkakor. Finns det nåt godare än pepparkaksdeg?

Oliver and I have been making gingerbread cookies. That dough is my favorite!

1G6A0495

Mannen är i farten och har snott min parkeringsplats i garaget.

Hubby and his tools on my side of the garage.

1G6A0492

Byggare Bob styr upp rinken. Han har haft lite tuffa dagar igen, så jobba några timmar sen in och sova supertidigt.

Bob the Builder is working on the rink. He’s been having some rough days lately, so he works for a few hours and after that he needs to sleep.

1G6A0488

Det var några bilder från helgen.
Jag har haft så ont i min nacke sista veckan, och att börja med granaset hjälpte ju inte, men har lite svårt att låta saker va. Just nu ligger jag ner i soffan efter tagit ett muskelavslappnande piller och isar. Hoppas de blir lite bättre för jag och Oliver ska strax iväg till Helm’s och göra pepparkakshus. Eddie-Bo fick åka med en lagkamrat till deras bortamatch en timme bort. Tacksam för fina vänner som alltid ställer upp för oss vid behov.

Hoppas ni haft en fin 2a Advent!

That was a few pictures from the weekend.
I’ve been having the worst neck pain the past week. And to start decorating the tree was not helping. But I have a hard time doing nothing. Right now though I took a muscle relaxer and I’m laying down in the sofa. Hopefully feeling better soon, because Oliver and I are going over to Helm’s to make gingerbread houses. Eddie-Bo went with his teammate to their away game an hour away. Thankful for great friends that always help us when in need!

Happy 2nd Advent!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s