Wreath on the door

1G6A0435

Denna fina krans pryder dörren vid stora entrén. Köpt på English Garden. Har även hängt upp några kransar inne i år. Ska försöka fota lite imorrn. Nacken är lite bättre idag efter behandling, så hoppas huvudvärken är helt borta imorrn. Gillar ju att fota annars.

Beautiful wreath on the front door, from English Garden. This year I have also hung a few wreaths indoors. Will try to take some photos tomorrow. My neck is a little bit better today after treatment, so hopefully the headache is all gone tomorrow. Otherwise I like to take photos.

1G6A0445

Det är måndagkväll hos mig nu och barnen har precis somnat. Jag ska lägga mig tidigt i sängen och plöja några avsnitt av Shameless, somna tidigt gör jag aldrig. Jag är en riktig nattuggla. Barnen börjar dessutom inte skolan förrens 8.44 och 9.15, så klockan ringer 7.30 varje morgon, inte så tidigt alltså. Tycker det låter så härligt med ni som går upp och tar en kopp kaffe innan barnen vaknar. Det gör jag endast om jag är jetlaggad, haha! Det va dagens svammel. Kram på er!

It’s Monday evening and the kids are asleep. I’m planning to lay down early in bed and watch a few episodes of Shameless. Fall asleep early never happens. I’m a real night person. But the kids doesn’t start school until 8.44 and 9.15, and the alarm goes off 7.30, so no early mornings for us. I think it sounds so nice when I hear people go up early and drink their coffee before the kids wake up. That only happens if  I’m jetlagged, haha. Ok, that was today’s double-talk. Hugs to you!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s