Long time no see

1G6A0658

Men hej!!! Herregud så länge sen. Har ni saknat mig?! Här kommer lite bilder från min söndagkväll innan jag berättar om veckan som varit.

Hello there!! Long time no see. Did you miss me?! Here come some pictures from my Sunday evening before I tell you about my week.

1G6A0655

1G6A0654

1G6A0662

1G6A0664

1G6A0680

1G6A0688

Det blev ett litet blogg-uppehåll pga min vidriga nacke mixat med ett very busy schema. Dessutom var Johan borta tisdag-fredag. Han var på väg i en svacka och fick panik och drop iväg för att meditera och få lite Rocky Mountain-luft.
Ja veckan har varit fullbokad med aktiviteter, hockeyträningar, sista minuten fotografering till julkort (samma visa varje år!), science event på Eddie-Bos skola, iväg till Beaumant barnsjukhus för att lysa med ficklampor till dom stackars sjuka barnen, skolavslutning för Oliver i fredags med julkonsert, packa och förbereda för att direkt efter konserten åka till Kalamazoo, två timmar bort för hockeyturnering hela helgen. Johan mötte vi upp där. Mer om turneringen kommer i annat inlägg.

Och som sagt allt detta med konstant huvudvärk och smärta i nacken. Ingen bra kombo alls. I fredags efter första matchen gick jag och la mig klockan 18.00 och hade så satans ont, var helt yr, mådde illa och avdomnad i ansiktet, armarna och ena nedre benet. Nästan så jag tänkte åka in till sjukhuset. Att föräldrar i andra lag dessutom var uppe och festade sent på natten och grannrummet hade tvn på hög volym… nej fy fan vilken vidrig kväll och natt. Johan kom upp och masserade mig 2.30, sen efter det nån gång somnade jag till slut. På lördagen var det lite bättre, och jag kunde se matcherna, men blev yr och illamående mellan matcherna och var då tvungen att sova i bilen. My gad.
Hoppas behandling imorrn hjälper. Tog behandling förra veckan också, och det har hjälpt samma dag, men sen borde jag ju bara ha tagit det lugnt…

I had to take a blog pause because of my awful neck mixed with a very busy schedule. Plus Johan was gone Tuesday-Friday. He was not feeling well and on his way down and panicked and went for meditation and some fresh Rocky Mountain air. 
The week has been filled with activities, hockey practices, a last minute photo shoot for Holiday cards (same story every year!), science night at Eddie-Bo’s school, a trip to Beaumant children’s hospital to flash our flashlights for the poor sick kiddos, Xmas concert at Oliver’s school, pack up and prepare for hockey tournament, because we had to leave right after the concert to drive to Kalamazoo. More about the tournament in another post. Johan met up in Kalamazoo.

And all this with a constant headache and neck pain. Not a good combo at all. Friday night after the first game I had to go to bed at 6pm, because of pain, dizziness, nausea, and my face, arm and one leg was numb. I was thinking of going to a hospital. At the same time parents from other teams were up drinking and were so loud, plus the room next to us had the tv on so loud… not a good night. Johan rubbed my neck at 2.30 and after that it finally got quiet and we finally fell asleep. Saturday I was better, so I could watch the games, but I was dizzy and nauseous and had to take a nap in the car between the games. Oh my. 
I hope treatment tomorrow will help. I took a few last week too and it helped the same day but I should have been resting and taking it easy which I did not…

1G6A0675

Så underbart skönt att va hemma igen och jag längtar efter att få sova i min egen säng i ett tyst hus inatt. Ligger här i soffan nyduschad i jul-pyjamas och njuter av granen! Och jag är iaf inte yr längre.

So nice to be back home again and I’m looking forward to a quiet night in my own bed. I’m laying here on the sofa right now after a long shower, in my Xmas pjs and I’m enjoying the Xmas tree! And I’m at least not dizzy anymore.

Kram//Xx Cissi

4 thoughts on “Long time no see

  1. Dina December 16, 2018 / 11:53 pm

    Your tree is beautiful🎄💚 hope you and Johan feel better soon. All the best! Congrats to second place for Eddie Bo 🌟

    Like

  2. Lina December 16, 2018 / 11:23 pm

    Vilken fin pyjamas!! ❤️ Hoppas du mår bättre snart. Puss

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s