An old dress

1G6A0390

1G6A0389

Paljettklänningen var på, kvällen vi såg John Legend! Tänkte att det skulle passa på julkoret vi skulle ta med han, som inte blev av, ja ja. Nån undrade vad det var för klänning. Den är minsann urgammal från French Connection, ca tio år tror jag. Första gången jag använde den var på en nyårsafton, och sen har den varit på ett sensommarbröllop då jag var gravid med Eddie-Bo. Kommer ihåg att jag var i ca v 18 och hade en liten minibula och kände mig vackrast och lyckligast i hela världen :) Hursom, så har jag bestämt mig för att inte shoppa så mycket utan använda det jag har. Och då menar jag inte att aldrig shoppa, ja ni fattar!

The sequin dress was on, the night we saw John Legend. I thought it would be a good fit for the Christmas card we were suppose to take with him, that never happened, oh well. Someone asked where the dress is from. It’s super old, about ten years old from French Connection. The first time I used it was on a New Years party, and it’s also been to a late summer wedding. I remember I was pregnant with Eddie-Bo in week 18 and I had a mini bump and felt like the prettiest and happiest girl on earth :) Anyhow, I’ve decided to not do so much shopping, use what I have instead. And with that being said, not completely stopping but just less. You get it, right?!


Mini bump August 2010 ♥

1G6A0393

Tillbaka till nutid. Johan var lite less på mig här där han satt och sydde på muddar på en jacka som han tyckte hade för korta ärmar, haha. Han alltså. Mini-Ernst.

Back to reality time. Johan was a bit tired of me right here, while he was sewing, he added wristlets to a coat. Gotta love him.

1G6A0396

1G6A0400

1G6A0405

Well, mer paljetter, glitter och glamour till världen denna tid på året!! Puss på er.

Well, more sequins, glitter and glamour to the world this time of the year!! Kisses to you.

4 thoughts on “An old dress

 1. Ingrid & Mats December 20, 2018 / 5:08 am

  Skönt att se att ni båda är piggare 🤗
  Vad är det fär väder hos er, kallt ?
  Önskar du något from Sweden ?
  Kram I& M

  Like

 2. Lisa December 19, 2018 / 3:43 am

  Bomb nedslag!!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s