Beautiful Aspen

Hej från Snowmass, Aspen Colorado. Njuter av fantastik skidåkning. Backarna och vädret är top notch. Så vi åker skidor hela dagarna. På bilden är jag och Johans kusin Kajsa. Min skid- soulmate! Åh vad vi körde på i morse. Älskar fart gör vi!! På eftermiddagen åkte jag med Eddie-Bo och några fler i vårat gäng och han kör på som bara den nu. Och Oliver har lärt sig åka i längre backar oxå. Coolt!!

Hello from Snowmass, Aspen Colorado. The weather and slopes couldn’t be better. I’m in ski heaven. So we are skiing from morning till the afternoon till they close. On the picture – Johan’s cousin Kajsa and me, my ski soulmate! My gosh we were skiing hard in the morning. We both love speed! In the afternoon I was skiing with Eddie-Bo and wow he’s good now. And Oliver just started to ski in the longer slopes. So cool!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s