Bye Aspen

1G6A1020.jpg

1G6A1024.jpg

Här har vi bott 16 pers i sex nätter, galet va. Vi kallar det det för Mus-huset. Fångade ett gäng :) Igår checkade vi in på Viceroy hotell en natt för att njuta av deras utebad och god middag på Toro.

This is where we have stayed 16 people for six nights. We call it the Mouse House. We caught four mice :) Yesterday we checked in to Viceroy Hotel, to enjoy their outdoor spa and for dinner at the restaurant Toro. 

1G6A1038.jpg

Sitter nu i bilen, vi har precis lämnat underbara Aspen och är på väg till Denver. Vi ska titta på Colorado Avalanche mot San Jose Sharks ikväll, då vi ska heja extra på Erik Karlsson som kommer från Landsbro, precis som Johan och hans familj som är med oss.  Det blir vårt sista stopp innan vi åker tillbaka till Michigan imorgon. Har massa bilder men mottagningen här i bergen är kass!!

Right now I’m sitting in the car, we just left lovely Aspen and are heading to Denver. Tonight we are going to see the Colorado Avalanche play the San Jose Sharks, and we’ll cheer extra for Erik Karlsson who comes from the same place Landsbro as Johan and his family who is with us. That will be our last stop before we go back to Michigan tomorrow.
I’ve so many more pictures, but the reception is totally useless here in the mountains!

 

 

 


 

3 thoughts on “Bye Aspen

 1. Ingrid & Mats January 27, 2019 / 5:03 am

  Kikar in här o njuter av de fina bilderna från snowmass ! Vilken härlig semester det blev, vi hade det ju riktigt musigt i mushuset : )
  Lever länge på minnena från Colorado ! Tack än en gång o big hugs to you all 🥰
  Ingrid

  Like

 2. Christina January 3, 2019 / 8:33 am

  Så vackert! Hoppas ni haft en fin helg tillsammans. Efter att ha haft familjen här från Sverige i två veckor börjar det lugna ner sig och jag såg intervjun med Johan på Expressen. Jag har förstått av din blogg att han mår dåligt men den här intervjun satte verkligen saken i sitt rätta perspektiv. Så modigt av Johan att gå ut på detta sättet. Och så oerhört tragiskt att få betala ett så högt pris för att göra något han förmodligen älskar, spela hockey. Det är svårt att förstå hur detta påverkar er alla, du måste vara väldigt stark! Och visst är det så att man inte har något val, det är bara att rida ut stormen och hoppas det blir något bättre. Johan lät lite mer hoppfull i slutet av reportaget. Detta blev längre än jag tänkt, jag ville bara tala om hur berörd jag blev. Och imponerad av er styrka. Skickar massor av cyberkramar!!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s