Empty house

1g6a1170

1g6a1155 2

Huset fullt sen 19 december, det ni! Vi har haft så himla roligt och mysigt ihop, men nu ska här njutas av ett tomt hus, det ska erkännas. Tänk ändå att vi har bott femton personer här hemma. Pappa och Eva bodde dock några nätter i Zetterbergs gästhus (tack fina ni). Nu tvättas det för fullt och jag bäddar rent i barnes rum så dom kan flytta tillbaka till sina egna sängar. Så ikväll ska jag breda ut mig i sängen, gött!!
Ni som följer mig på instagram @cissifranzen har kanske sett att Uncle Mats sovit på madrass i våran vinkällare :) Han kommer nog också njuta av att sova i sin egen säng igen. Ha!

Full house since December 19th, crazy huh! We’ve been having a wonderful time together, but now I’ve to admit I’m enjoying an empty house! Can you believe we’ve been fifteen people in our house. Dad and Eva stayed a few nights in Zetterberg’s guesthouse tho. (Thanks Mr and Mrs Z). Right now I’m doing laundry and cleaning out the kid’s rooms, make their beds so they can move back to their own beds. So tonight I’m looking forward to spread out in my own bed!!
If you follow me on Instagram @cissifranzen, you might have seen Uncle Mats has been sleeping on a mattress in our wine cellar :) I’m pretty sure he will enjoy his own bed as well. Ha!

1g6a1159

Idag är det plusgrader, strålande sol och fågelkvitter. Lite vår i luften, men vi vill ju ha kallt så vi kan åka skridskor!! All juldekoration är kvar, men känner mig färdig med det och det måste städas ur i dagarna. Men här i sovrummet känns det ‘ojuligt’, rent och fint!

It’s warm, sunny and bird song outside. A bit spring is in the air. But we want colder weather so we can skate on our ice rink. All Xmas decorations are still up, and I’m feeling so done with that now. But in the bedroom it’s ‘unXmasy’ (new word!), clean and nice!

1g6a1157

1g6a1163

Kram på er!!

Hugs to you!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s