A sport nerd’s room

1g6a1225

Här bor Eddie-Bo Franzen 7 år gammal (blir åtta i februari, hjälp!). Han älskar sport, att läsa, räkna och lära sig en massa nytt. Så rummet speglar hans intressen till fullo och han älskar att hänga här inne. Barnen bytte rum i våras och dom är båda så nöjda. Jag med!

Here lives Eddie-Bo Franzen 7 years old (turns 8 in February, what!) He loves sports, to read, math and to learn new stuff. So his room reflects all his interests and he loves to hang out there. The kids changed rooms in the spring and they are both happy with that. And me too!

1g6a1189

1g6a1211

1g6a1197

Hans pappa var länge hans störst idol, men nu är det Dylan Larkin som gäller, och hans egna  nummerbyte i år från 93 till 25 är efter Darren McCarty. Han kan det mesta om hockey och älskar att titta på hockey på youtube, gamla som nya klipp!

His dad was his biggest idol for a long time, but now it’s Dylan Larkin, and his own number change this season from 93 to 25 is after Darren McCarty. He knows a lot about hockey and he loves watching clips on youtube, old and new ones!

1g6a1200

1g6a1209

1g6a1210

1g6a1214

Nya böcker och egen väckarklocka från tomten!

New books and his own alarm clock from Santa!

1g6a1217

Nya hockeylakan stod på hans önskelista och då blev ju jag som inredningstokig lite extra glad ↓

He also had new hockey sheets on his wish list and that made his ‘interior design lover mom’ very happy ↓

1g6a1181

Det är söndag och vi chillar för fullt, så välbehövligt. Eddie-Bo är sjuk tyvärr i feber och missade sin match idag. Men Oliver spelade imorse. Annars tvättar jag lakan och handdukar för fullt, och det känns som det aldrig tar slut!

It’s Sunday and we are just chilling today, so well needed! Eddie-Bo is sick with fever and missed his hockey game today. But Oliver played his game in the morning. Otherwise I’m just washing tons of sheets and towels, and it seems to never end!

Kram//Xx Cissi

2 thoughts on “A sport nerd’s room

  1. Lina January 7, 2019 / 5:21 am

    Victor är helt säker på att Eddie Bo’s byte till nr 25 kommer efter morbror ;)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s