Home with sick kiddos

1g6a1248

Är hemma med två febriga barn idag. Är det ok att säga att jag tycker det är lite mysigt?! Vill ju så klart inte att dom ska va sjuka, men vi har rätt så gosigt med att spela spel, titta på film, äta våfflor och glass så här en vanlig tisdag.
Och samtidigt håller jag fortfarande på att tvätta. Hotel Franzen har omvandlats till Franzen’s Laundry Service!

Both kiddos are home from school with fevers today. Is it ok to say that I think it’s a little bit cozy?! Of course I don’t want them to be sick, but we are having a nice time together playing board games and watching movies, eating waffles and ice cream on a regular Tuesday.
And at the same time I’m still doing laundry – Hotel Franzen has turned into Franzen’s Laundry Service!

1g6a1250

Lite bilder från vår Master suite, som jag fullkomligt älskar. Soffan här är den skönaste vi har och perfekt för att titta på tv i, läsa böcker men även att sova i. Oliver och jag hamnade här inatt, med hans nya fina dinosaurie-täcke, som dessutom matchar detta rum!

Pics from the sitting area in our Master suite. Love this space. The sofa is so comfy and perfect for watching tv, reading books, or even sleeping on. Oliver and I slept here last night with his new dinosaur duvet cover, that btw matches the colors in here :)

1g6a1261

Har ju flyttat ner det svarta borde till vardagsrummet, så kör med puffen och en bricka just nu.

I moved down the black sofa table to the living room, so right now I’m using this ottoman with a tray on it.

1g6a1289

Kram//Xx Cissi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s