Our ice rink – pure happiness

1g6a1406

Timme efter timme åks det här! Förstå lyckan att det äntligen är is. Tortyr för särskilt Eddie-Bo att se rinken som en stor pool i flera veckor. I lördags när jag vaknade hittade jag honom inte i huset. Han hade minsann gått upp tidigt och snörat på skrillorna alldeles själv, och var ute och körde för fullt. Hockey är livet för han!

Och Oliver stackarn. Han gick från urpigg och feberfri till superhög feber inatt igen, hallucinerade och började hosta så han kräktes. Blev inte mycket sömn för oss två kan jag lova. Älskade fina Oliver. Varken streps el influensa ändå sa doktorn idag, men vi fick penicillin och hoppas nu på förbättringsvägen ♥

På tal om förbättringsvägen :) En väninna till mig berättade om ett telefonsamtal med en kvinna som invandrat till Sverige, och hon hade varit sjuk – Var på min vännina säger -Vad skönt att du är på förbättringsvägen! Då hon svarar -Nej nej, jag är på Rydsvägen!! Åh tycker det va så kul och gulligt, och känner igen oss som tvåspråkiga ♥ Inte lätt alla gånger! Jag idag – Oliver vill du ha ris? -No ingen is. Eller i somras när Eddie-Bo ville visa mig ‘slidtacklingar’. Bara en liten bokstav liksom ;)

Hour after hour on the rink!! The happiness of a finally frozen rink. It’s been like torture, especially for Eddie-Bo, to see the rink as a big pool for weeks. Saturday morning when I woke up, I couldn’t find him in the house. Guess who went up early and tied his skates all by himself and was already skating?! Hockey is his life!

And poor Oliver. He went from fever free and really active till super high fever again last night, he was hallucinating and he was coughing till he threw up. So we didn’t get much sleep that’s for sure. Sweet little Oliver. But all tests were negative at the doctor’s, but we got antibiotics and we are now hoping to get him all healthy again ♥ 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s