Weekend plans

1g6a1509

Vårat amerikanska kök. Detta är platsen jag använder mest i huset. Älskar att laga mat, hänga med familj och vänner här, eller att sitta med datorn vid köksön, som jag gör just nu, för att kika in till er!

Our American kitchen. This is the place I use the most in our house. Love to cook, hang out here with family and friends, or sit with the computer at our kitchen island, like now blogging and checking into you! 

1g6a1515

1g6a1528

Krispiga djupt lila tulpaner i vasen just nu, me like.

Crispy deep dark purple tulips in the vase at the moment, me like.

1g6a1518

Ikväll är vi hemma och myser. Några vänner kommer strax över, så jag planerar att sippa på ett glas rött medans alla barnen ska ut och åka skridskor. Och helgen kommer gå i samma stil, då menar jag hockey, inte vinet :) Eddie-Bo har turnering i tre dagar, alla matcher spelas relativt nära ändå. Plus Olivers träning och match. Så jag ska heja på mina pojkar hela helgen lång (som är extra lång då det är Martin Luther King day på måndag) Himla kul ska det!!

Trevlig helg!

Tonight we’ll be home, having a cozy evening. A few friends are coming over soon, and we’ll be sipping on a glass of red wine while the kiddos will be skating. And that’s the theme for the weekend. Not the wine, I mean the skating. Eddie-Bo is playing in a tournament for three days, local tho. Plus Oliver’ practice and game. So I’m planning to cheer on my boys all weekend long, that is longer because of Martin Luther King day on Monday. Will be lots of fun!!

HAPPY WEEKEND!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s