Snow days and Hockey tournament

1g6a1995

Från Mexico hem till ett -19C vinterland! Tycker det är så fint och mysigt med snö ändå, speciellt med blå himmel och sol!

From Mexico till -1F winter wonderland. I think it’s so cozy and beautiful with snow, especially with a blue sky and sun!

1g6a1989

Skolan är stängd två dagar igen pga av vädret. Men inga minusgrader stoppar Eddie-Bo från att åka skridskor. Rinken var full med snö när vi kom hem. Johan och jag skottade lite, men mest slet denna galning!

Two more snow days and no school due to the weather. But some negative degrees does not stop Eddie-Bo from skating. The rink was full of snow when we came back home. Johan and I helped, but most of the shoveling did this crazy boy.

1g6a2002

1g6a2004

1g6a2007

1g6a2013

Ja det har inte blivit många skoldagar denna månad för våra barn. En blandning av semester, sjukdom och snow days. Och imorrn är Eddie-Bo ledig, för hans lag ska spela turnering i Buffalo. Så han och jag åker nu efter lunch. Tjooho!

Well, not many school days for our boys this month. A mix of vacation, sickness, and snow days. And tomorrow Eddie-Bo miss school, because his team is playing in a tournament in Buffalo. So him and I are leaving today after lunch. Woohoo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s