Super Bowl Sunday

1G6A2119

Igår var det Super Bowl Sunday! Finalen i Amerikansk Fotboll alltså. Jag tittade inte så mycket på matchen, men Half time show missade jag inte. Jag menar Maroon 5 och Adam Levine i bar överkropp, helt ok för mig :)

So yesterday was Super Bowl Sunday. I didn’t really watch the game, but I did not miss the Half time show. I mean Maroon 5 and Adam Levine shirtless, totally ok with me :)

1G6A2117

Vi var hemma mest hela dagen med våra vänner som är på besök, och Emma och Hank kom över. Barnen spelade mini stick och hade så kul ihop. Senare när barnen var i säng drog vi iväg till Redwings team party. Oh my vad kul det va! Party på en söndag, love it!

We spent most of the day at home with our friends who are visiting, and Emma and Hank came over. The kids had a blast playing mini stick in the basement. When the kids were in bed, we took off and joined the Redwings team party. Oh my that was so fun!! Party on a Sunday, love it :)

1G6A2113

1G6A2107
Henrik ‘Arne’ enjoys our bar. He’s also my best ‘fika buddy’!

Nu är det måndag och vi är tillbaka till vårat vanliga schema. Just nu sitter jag i väntrummet medan Oliver är inne hos talpedagogen. Så jag passar på att uppdatera här och också komma på nån god middag till kvällen! Kanske Biff Rydberg?!

It’s Monday and we are back to our regular schedule. I’m at the moment sitting in the waiting room, while Oliver is doing speech therapy. Also, trying to come up with a dinner menu for tonight!

Kram//Xx Cissi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s