Midwinter break

1G6A2171

Hej!! Vill börja med att tacka för alla fin respons från mitt förra inlägg. Alla ni följare här och på instagram är alltid så gulliga och fina. Tack för det! Det kommer bli bra, det är jag säker på.

Hi!! I want to start with saying thank you for the the response for my previous post. All my followers both here and on instagram are always so kind and nice. Thank you for that! I’m sure everything will be ok.

1G6A2152

Ännu en solig dag här och barnen har sportlov denna vecka. Vi har hunnit med en massa hemma-mys, vi alla gillar att va hemma. Vi har också åkt skridskor och skidor, i en backe nära oss och varit ute i snön. Verkligen det perfekta sportlovs-vädret! Nu är det dock plusgrader, så snön och isen smälter i rask takt. Ska sätta mig med en kaffe på baksidan strax och njuta av lite vårfeelings!

Another sunny day and the kids are on Midwinter break. We’ve been home a lot, we all love being home. But also been skating, and I took them skiing at Pine Knob, a place close to us, and been outside playing in the snow. The most perfect Midwinter break weather! Now it’s warmer though and the snow and ice are melting fast. I’m planning to enjoy the weather in the backyard with a cup of coffee and get some spring feelings!

1G6A2164

Trevlig helg!!

Happy weekend!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s