My own gift wrapping station

1G6A2458

Vår Eddie-Bo fyller 8 år imorrn!! Så stor, galet ju!
Igår fixades alla paket och jag slog in dom direkt när vi kom hem. Alltså två dagar innan. Helt sjukt, sånt brukar jag alltid göra i sista minuten, mao mitt i natten några timmar innan man ska upp och sjunga!

Eddie-Bo is turning 8 years old tomorrow!! So big, that’s crazy!
Yesterday we purchased all gifts and I wrapped them once we got home. Two days before the birthday. That has never happened before. I usually do that in the middle of the night a few hours before it’s time to get up and sing!

1G6A2435 2

Vi har som ni vet alltid mycket gäster. Särskilt vid jul, och nästan alltid när barnen fyller år. Så ni kan tänka er hur många som frågar -har du inslagspapper och snören? Var finns tejp och sax?
Man vill ju inte skryta… Jo det vill jag faktiskt :) för när vi byggde detta hus, planerade jag in dessa extra långa lådor för presentpapper och bestämde mig för att ha en egen paketinslagnings-station! :)

As you know we often have lots of guests. Especially over Xmas, and almost always over the kids birthdays. So there are often questions like – do you have wrapping paper? Where do you have tape and scissors? I mean I don’t want to brag… well I do want to brag actually :) because when we built this house I planned these extra long drawers for wrapping paper, and I decided that I wanted to have my own gift wrapping station! :)

1G6A2436

Fiffigt va?!

Smart huh?!

1G6A2439

Sparar alltid på snygga present-påsar och återanvänder dom. I påsen i mitten har jag prasselpapper.

I always save and reuse gift bags. In the bag in the middle I keep tissue paper. 

1G6A2440

Och här har jag några lådor, kort, snören och fina band. Samma där, återvänder alltid de också, ja inte korten då.
Nu har ni kanske inte alltid gäster som oss, och kanske inte så mycket plats, men att var sak har sin plast är alltid bra. Sen om saker som detta är samlat i en låda el påse spelar ingen roll. Men åh vad det sparar tid när man vet var saker finns!

And here I keep cards, boxes and ribbons. I always reuse them too, well not the cards of course. 
You might not have as many guests like us, or this much space, but that everything has it’s own place is always good. You might keep things like this in a bigger bag or a box, But I promise you, you will save so much time once you know where you can find things!

 

2 thoughts on “My own gift wrapping station

  1. Lina February 28, 2019 / 4:03 am

    Min dröm!! Och så fint presentpapper du slagit in med!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s