Birthday boy

1G6A2484

HAPPY BIRTHDAY EDDIE-BO!!! 8 years old today!!

Älskade, fina, underbara, roliga, smarta, hockey-tokiga, envisa och ibland tjuriga unge!! Grattis!! Tänk att det är åtta år sen han kom till världen och förändrade mitt liv för alltid. 28e februari 2011, den absolut bästa dagen i hela mitt liv!!

Dear, amazing, beautiful, funny, smart, hockey crazy, stubborn and sometimes cranky kiddo!! Happy Birthday!! I can’t believe it’s eight years since he was born and changed my life forever. February 28th 2011, the absolute best day of my life!!

1G6A2491

Han var så nöjd efter morgonens firande med sång, pannkakor och paket! Efter skolan ska vi äta tidig middag på Market, som är hans favorit-restaurang. Efter det blir det tårta hemma och sen iväg på hockeyträning. Vi kommer avsluta med dusch och extra lång massage innan lägg-dax (normalt får han typ 2 min innan vi säger god natt) Är det ens födelsedag ska man bli bortskämd med allt man gillar tycker jag!

He was so happy after the morning celebration, including song, pancakes and gifts. After school we are going for an early dinner at Market, his favorite restaurant. And after that cake at home and off to hockey practice. We will end the day with a shower and an extra long massage (he normally gets 2 minutes before we say good night). But if it’s your birthday I think you should be spoiled with everything you like!

1G6A2519

Har som tradition att födelsedags-pimpa köket. Gick dock inte helt bananas denna gång!

It’s tradition to birthday pimp the kitchen. I didn’t go bananas this year tho!

1G6A2523

1G6A2556

1G6A2552

1G6A2594

1G6A2530

1G6A2528

1G6A2543

Dax att baka tårta och styra upp det sista inför hans kalas med kompisarna imorrn!
Kram och ha en fin dag!

Time to bake the cake and plan the last things for his birthday party with his friends tomorrow night.
Hugs and have a great day!

2 thoughts on “Birthday boy

  1. Candi Zimmerman February 28, 2019 / 3:49 pm

    Happy Birthday Eddie Bo!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s