Double doors into my office

1G6A2669

Satte mig en stund i matsalen idag (som för övrigt Eddie-Bo tycker vi ska använda oftare – och jag instämmer!) och tänkte att jag verkligen älskar dubbeldörrar och tycker det är så fint att man ser in till kontoret så här.

I was sitting down for awhile in our dining room today (that btw Eddie-Bo thinks we use too little – I agree!) and I was thinking that I really love double doors and I like how you see into the office like this. 

1G6A2671

1G6A2676

Skrev ju igår att jag rensar här inne och nu är det nästan helt klart, Johan har lite han måste gå igenom. Det tog lite extra tid för jag har några lådor med minnen, som lösa foton, kort, lappar, gamla pass osv. Alltid lika kul att gå igenom.

Yesterday I wrote that I’m organizing in here and it’s almost done. Johan has some stuff to go thru. It took some extra time because I got caught up looking thru my memory boxes I have, that are filled with photos, cards, notes, kids pictures, old passports etc. Always so fun to look at!

1G6A2681

Gillar att skrivbordet är i mitten av rummet och att jag ser ut i hallen och matsalen när jag sitter här inne. Det är bra enligt Feng shui!

I also like having the desk in the middle of the room and that I’m looking out at the foyer and dining room when I’m sitting there. That’s also good Feng Shui!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s