Kiss, tequila and house showing

1G6A2891

Hej mina kära följare. Puh idag är jag trött kan jag lova, inte konstigt dock. Igår blev det både museum och Kiss-konsert. Sååå himla bra var det!! Och att få dela den upplevelsen med vår vän Tomas som tycker Kiss är världens bästa band, det va fränt. Jag hade feeling hela kvällen och fick i mig ett gäng tequila-drinkar. Sån kul kväll. Inte lika kul idag, då jag städat och fixat varje vrå inför en privat husvisning. Det blev gjort iaf och nu är det så fint överallt. Älskar det!!

Hello my sweet followers. Puh, today I’m really tired. Totally worth it tho, since yesterday was fun with museum, followed by Kiss concert. The concert was sooo good. And to experience that with our friend Tomas that thinks Kiss is the best band in the world, was so awesome. I had feeling all night and had a few tequila drinks :) A really fun night! Not as fun today tho, when I had to clean and get the house ready for a private showing. But I did it and now the whole house in on point! Love it!

1G6A2887

1G6A2895

1G6A2882

1G6A2880

1G6A2894

Där fick ni bilder på matrummet i en massa olika vinklar!

Nu har jag myst med barnen och ska ta ännu en kopp kaffe. Ikväll ska jag ta med svärfar och möta upp Tomas och Sofia som redan är downtown. Jim en vän från Linköping är oxå här med son och far, så dom ska jag också möta upp. Vi ska alla titta på kvällens Redwings-match. Full rulle här som ni hör :)
Kram Cissi

Our dining room in all different angles!

I just had some cozy time with the kiddos and now I’m ready for another cup of coffee. Tonight I’m bringing my father in law, Tomas and Sofia to the Redwings game. I also have another friend in Detroit from Linkoping, Sweden that I will meet up with. Busy busy as you can hear :)
Xx Cissi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s