Lazy Sunday

1G6A2899

Härifrån Master Bathroom, ser ni in i Johans walk in closet. Går man in där och svänger höger kommer man till tvättstugan. Älskar att hans walk in closet är väldigt maskulin med mörkgrå och stram inredning. Det blir typ copy paste på den till nya huset i Sverige.

From our Master Bathroom you see in to Johan’s walk in closet. If you go in there and turn right you’ll come to the laundry room. I love that his walk in closet is very masculine with dark grey color and modern lines. It will basically be a copy paste on that closet design to the new Swedish house.

1G6A2933

Och även detta badrum har jag använt som inspiration till det nya badrummet.

Even the Master Bathroom has been my biggest inspiration for the new bathroom.

1G6A2909

Hur fina är inte dessa megastora Monstera-blad. Grönt är skönt, och alltid viktigt för helheten i inredningen.

How beautiful isn’t this super big Monstera leaf! Green plants, leaves or flowers are always important for the last details in a room. 

1G6A2913

1G6A2934

Och så här ser det ut från Master Bedroom.

Det är söndag och en välbehövlig lugn sådan. Oliver hade hockey imorse, men resten av dagen spenderas hemma med inga måsten. Det har varit väldigt mycket här sista veckorna, och först nu har jag tid att fota lite i lugn och ro säga hej till er!

And this is the view from the Master bedroom. 

It’s Sunday and a well needed lazy one. Oliver had hockey in the morning, but otherwise we have nothing going on. It’s been very busy and a bit crazy here lately, and today was the first time in a long time I had time to take some photos and say hello to you!

Xx//Kram Cissi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s