Dark grey obsession

1G6A2950

Hello it’s me, lyssnar på Adele just nu denna Söndag :) Var tvungen att foto i Johan’ walk in closet idag. Så rensat och piffigt här inne. Jag är både lite avis och inspirerad av det. För jag måste ta tag i min garderob också. Har alldeles för mycket kläder som jag inte använder och som ska skänkas till bättre behövande. Nån dag denna vecka ska jag börja!

Hello it’s me, I’m listening to Adele this Sunday :) So, I had to take some photos of Johan’s walk in closet. It’s cleaned out and organized. I’m both jealous and inspired of that. Because, I have to do the same with my closet. I have way to much clothes I never use and want to donate. I will start that work some day this week!

1G6A2948

Detaljer! Tycker dessa superstora krokar är så fina och passar in här. Matchar också med lampan. Från Restoration Hardware om nån undrar, både lampan och krokarna.

Details! I really like these big hooks and think they fit in here. Thew are also matchy match with the ceiling light. Hooks and light are from Restoration Hardware.

1G6A2969

1G6A2956

1G6A2965

I nya huset i Linköping kommer det bli mycket mörk grå inredning. Närmare bestämt NCS S7000N (som nog är ungefär som denna gråa inredning) Allt från dörrar, både inner- och ytterdörrar, garageport, delar av köket, barnens garderober, badrumskommod, Johans garderob och trappen bland annat. Kommer bli så snyggt!!

In the new house in Sweden, there will be a lot of dark grey like this. NCS S7000N to be exact. All doors, inner and outside doors, garage door, part of the kitchen, bathroom cabinets, Johan’s closet, boy’s wardrobes and also the stair. I think it will be so nice!

Kram//Xx Cissi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s