On the kitchen counter

1G6A2613

Hej! Gillar ni att laga mat? I do och lagar ofta middagar, men är också himla bra på att beställa hämtmat eller hemkörning :) Speciellt lunch, tror jag lätt kvalar in på Panera Bread’s topplista för just hemkörning här i Birmingham. Älskar deras sallader, soppor och mackor. Och barnen också. Allt är dessutom ekologiskt.

Hello! Do you like to cook? I do and I do it often, but I’m also good at ordering take out or delivery :) Especially for lunch. I think I’m on Panera Bread’s top list for delivery here in Birmingham. I love their salads, soups and sandwiches. The kids love it too. Everything is also organic. 

1G6A2614 2

Hursom. Så här ser det ut på köksbänken. Ganska mycket grejor, men tycker det blir fint med mixen av all marmor med trä, lite gröna toner, svart och vitt. Färska kryddor är så fint att ha framme, men jag måste använda dom fort för jag kan inte hålla liv i dom. Andra växter i huset lever dock på fint.
Men lite tips för att hålla ordning på bänken – Att ha saker samlat – som tex alla oljor och lite prylar på en bricka eller som jag har här en skiffer-platta (från Crate & Barrel). Sen använder jag ofta krukor till olika förvaringar – här tex den svarta med träskedar, den ljusgröna har jag vitlök i, lilla svarta flingsalt. Dom färska kryddorna har jag satt i två kaffekoppar!

Anyhow. Here is my kitchen counter. A lot of stuff, but I like the mix of the marble with, the wood pieces, green tones, black and white. Fresh herbs are tasty and good looking :) but i’m terrible at keeping them alive so I have to use them fast. Other plants in the house are doing great tho.
Tips to keep it neat on the counter – I like to put things together – keep oil bottles and some other stuff on a tray or like I have, on a piece of slate (from Crate & Barrel). I often use flower pots for other things than flowers – like the black one I have for the wood utensils and the light green pot for the garlic, and little black one for the flake salt. The fresh herbs I have in two coffee cups!

1G6A2617

Diskställ har jag bara det lilla ni ser till höger, har aldrig disk framme nån längre tid, har jag mycket stora grejor tar jag bara fram en handduk. Men det åker snabbt in i skåp och lådor igen. Ordning och reda gillar jag :)

På tal om lunch –  ska idag intagas på ‘Market’ (kommer beställa Farro Hash, testa om ni bor här).
Trevlig helg!


Dish rack, I just have a little one that you see in the picture. I normally never keep dishes out for a long time and if I wash bigger things I just use a towel to dry them. But it will go back to the drawers and cabinets fast. I’m a bit of a neat freak… I know :) 

Speaking about lunch – time for lunch date with Johan at our favorite ‘Market’!
Happy weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s