Spring break and another book

1G6A3015

Här är ännu en ny bok jag klickade hem. Jag tycker ju om att fota så jag hoppas kunna lära mig lite nytt. Tänker ofta att jag borde gå en fotokurs. Nån gång kanske det ska bli av ändå!

Here is another book I bought. I love to take photos so I hope to learn and most important, to remember some new things about my camera! I often think that I should take a photo class. Well maybe one day it will happen!

1G6A3032

Det är måndag och barnen har ledigt denna vecka, spring break som det heter här i Amerikat! I fredags bestämde vi oss spontant för att boka en resa. Så nu är vi på väg till sol och värme, woohoo!! Känns extra gött nu när vi igår vaknade upp till snö. Puh.

It’s Monday and the kiddos have Spring break this week. We booked a spontaneous trip three days ago, so we are now on our way to sunny and warmer weather, woohoo. Feels extra good since we woke up to snow yesterday. Puh.

Kram//Xx Cissi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s