Easter Sunday 2019

Några bilder från Påskdagen, som kallas Easter Sunday i USA och som är dagen man firar här. Vi har som tradition att äta brunch med våra vänner Marc och Jana på Forest Lake Golf club, och med deras släkt som blivit som våran Amerikanska familj.
Solen lyste rätt i ögonen på oss som ni ser :)

Pictures from our Easter Sunday! We have a tradition to eat brunch at Forest Lake Golf Club with our friends Marc and Jana, and their families – now our American family. 
The sun was super bright as you can see!

 

Hello Easter Bunny!

1G6A3419

Sen blev det äggjakt hemma!

Followed by Egg hunt at home!

1G6A3423

1G6A3430

Godissugna boys!

Efter detta var vi hemma och njöt av det fina vädret. Jana och Marc och barnen kom över på kvällen och fick smaka rester av Gubbröran, haha, en tumme upp och en ner blev det! Glömmer aldrig dagen efter ‘vi’ vann Stanley Cup, och vår vän Tomas bjöd våra grannar på sill och snaps för att visa lite svenska traditioner. Tomas var sjukt bakis och hatar dessutom sill, så han spydde rakt ut, haha. Classy!!

Candy crush!!

After that we spent the day at home and enjoyed the beautiful day. Marc and Jana and the kiddos came over, and they got to try our ‘Swedish Gubbröra’, means Old man’s mix. It’s a mix with eggs, matjes herring, red onion, chives, dill, sour creme, potatoes, fish row, and you put it on a hard bread. They gave one thumbs up and one down :)
I’ll never forget the day after ‘we’ won Stanley Cup, and our friend Tomas wanted to show our neighbors some Swedish traditions, and served herring and schnapps. The problem was that Tomas was really hungover and also hates herring -so he threw up, haha. Classy!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s